[Виноградівське виробниче управління
житлово-комунального господарства

Виноградівське ВУЖКГ
]
Головна » 2020 » Лютий » 28 » ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ м.ВИНОГРАДІВ
09:07
ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ м.ВИНОГРАДІВ

            З метою приведення у відповідність відносин між підприємством та індивідуальним споживачем, який отримує послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, в частині комерційного обліку спожитих послуг, згідно вимог Законів України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Правила надання послуг» затверджених КМ України 05.07.2019р. повідомляємо Вас про необхідніст встановити вузол комерційного обліку, що забезпечує загальний облік споживання в будівлі, обладнаній окремим інженерним вводом, згідно з показаннями засобів вимірювальної техніки.

 

            В разі неможливості встановити його власними силами, спеціалісти підприємства нададуть послуги по встановленню приладу обліку у приміщенні Вашого домогосподарства. Вартість послуги – згідно розрахованої калькуляції.

 

            Повідомити про прийняте рішення встановити прилад обліку самостійно або оформити заяву на встановлення приладу комерційного обліку спеціалістами підприємства, отримати консультацію з цього приводу Ви можете звернувшись у Абонентський відділ Виноградівського ВУЖКГ з 08:00 по 17:00 к.ч. в будні дні за номером (03143) 2-18-95.

 

            Разом з цим нагадуємо, що відповідно до вимог ст. 12-14 Закону «Про житлово-комунальні послуги» ОСББ (споживачі послуг) мають самостійно обрати одну із моделей організації договірних відносин та визначитися із моделлю організації договірних відносин із виробником послуг. При цьому слід зазначити, що Закон передбачає чотири моделі договірних відносин між споживачами та надавачами послуг, з якими можна ознайомитися на сайті підприємства. Окрім цього, повідомляємо, що плата виконавцю комунальної послуги за індивідуальним договором складається з плати за послугу, виходячи з тарифу на послугу з водопостачання та водовідведення, плати за абонентське обслуговування та внеску за встановлення, обслуговування та заміну комерційного приладообліку (загальнобудинковий лічильник).

            Просимо прискорити прийняття рішення про обрану модель та повідомити підприємство у встановлений законом термін.

Переглядів: 683 | Додав: vinovoda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar